To optimise our website for you, analyse its use and place advertisements, we use cookies and other technologies.

Imprint Privacy policy
Your browser is not supported, and this application may not work correct. Please upgrade to an supported browser.
Skip to Content
  • Sign In
  • Producer
  • News
  • PureSpelt
    • Origin
    • Quality
    • Cultivation
    • Processing
    • The brand
  • Recipes
    • Bread
    • Savory dishes
    • Sweet dishes
    • Pastries
    • Cookies
  • Retail outlets
  • Shop
  • Directives
  • Courses
  • Consumer
  • News
  • Contract cultivation
    • Cultivation recommendations
  • Directives
  • Courses
  • Shop
    • Retail outlets
    • Bread
    • Flour & Grains
    • Pastries
    • Cookies & Snacks
    • Pasta
    • Books
    • Chaff products
  • Search
  • Imprint
  • Contacts
  • Newsletter
  • TopNavi
    • Courses
    • Courses
    • Shop
    • Search
  • Rechtliches
    • Imprint
    • Contacts
    • Newsletter
  • Zielgruppe
    • Consumer
    • Producer
  • german
  • french
  • italian
  • english
  • Consumer
  • Producer
  • Courses
  • Courses
  • Shop
  • Search
  • Imprint
  • Contacts
  • Newsletter
  • {metatag.title}
    {context}
  • {title}
    {context}
  • {rows} of {numFound} search results were displayed.

urdinkel.ch

The most precious grain.

  • Recipes/
  • Savory dishes/
  • Detail/

UrDinkel-Nudeln mit Erbsen-Safran-Sauce

500 g UrDinkel-Nudeln
Salzwasser
Butter zum Verfeinern

Erbsen-Safran-Sauce

300 g Erbsen, tiefgekühlt oder frisch
1 Zwiebel, fein gehackt
Butter zum Dämpfen
1 Briefchen Safran
ca. 1 dl Gemüsebouillon
1,8 dl Saucen-Halbrahm
Salz
Pfeffer aus der Mühle

1

Die Teigwaren in siedendem Salzwasser al dente kochen, abgiessen und mit Butter verfeinern.

2

Für die Sauce Erbsen und Zwiebeln in der Butter andämpfen. Safran zugeben, mit der Bouillon ablöschen, knapp weich kochen. Saucen-Halbrahm zugeben, aufkochen, würzen.

3

Die UrDinkel-Nudeln auf vorgewärmte Teller geben, Sauce darüber verteilen, sofort heiss servieren.

Tipp

Dazu passt frisch geriebener Sbrinz.

Source:

IG Dinkel, Judith Gmür-Stalder

  • News
  • PureSpelt
     
    • Origin
    • Quality
    • Cultivation
    • Processing
    • The brand
  • Recipes
     
    • Bread
    • Savory dishes
    • Sweet dishes
    • Pastries
    • Cookies
  • Retail outlets
  • Shop
  • Directives
  • News
  • Contract cultivation
     
    • Cultivation recommendations
  • Directives

IG Dinkel, 3552 Bärau