To optimise our website for you, analyse its use and place advertisements, we use cookies and other technologies.

Imprint Privacy policy
Your browser is not supported, and this application may not work correct. Please upgrade to an supported browser.
Skip to Content
  • Sign In
  • Producer
  • News
  • PureSpelt
    • Origin
    • Quality
    • Cultivation
    • Processing
    • The brand
  • Recipes
    • Bread
    • Savory dishes
    • Sweet dishes
    • Pastries
    • Cookies
  • Retail outlets
  • Shop
  • Directives
  • Courses
  • Consumer
  • News
  • Contract cultivation
    • Cultivation recommendations
  • Directives
  • Courses
  • Shop
    • Retail outlets
    • Bread
    • Flour & Grains
    • Pastries
    • Cookies & Snacks
    • Pasta
    • Books
    • Chaff products
  • Search
  • Imprint
  • Contacts
  • Newsletter
  • TopNavi
    • Courses
    • Courses
    • Shop
    • Search
  • Rechtliches
    • Imprint
    • Contacts
    • Newsletter
  • Zielgruppe
    • Consumer
    • Producer
  • german
  • french
  • italian
  • english
  • Consumer
  • Producer
  • Courses
  • Courses
  • Shop
  • Search
  • Imprint
  • Contacts
  • Newsletter
  • {metatag.title}
    {context}
  • {title}
    {context}
  • {rows} of {numFound} search results were displayed.

urdinkel.ch

The most precious grain.

  • Recipes/
  • Savory dishes/
  • Detail/

UrDinkel-Kräuter-Spiegelei

für 1 Person

1 UrDinkel-Brotscheibe, z.B. UrDinkel-Farmerbrot
wenig Butter
1 Ei
wenig Salz
Pfeffer aus der Mühle
2 EL Petersilie und Schnittlauch, fein geschnitten

1

Brotscheibe beidseitig mit Butter bestreichen, in der Bratpfanne auf einer Seite kurz rösten, herausnehmen. Mit einem runden Ausstecher oder Glas eine Rondelle von 5-6 cm Ø ausstechen.

2

Brotscheibe und ausgestochene Rondelle mit der 2. Seite nach unten in die Pfanne legen. Ei in das Loch geben, 5-6 Minuten bei kleinster Hitze braten.

3

Toast-Spiegelei sorgfältig mit der Bratschaufel auf einen vorgewärmten Teller geben, würzen, mit Kräutern bestreuen und sofort servieren.

Source:

IG Dinkel, Judith Gmür-Stalder

  • News
  • PureSpelt
     
    • Origin
    • Quality
    • Cultivation
    • Processing
    • The brand
  • Recipes
     
    • Bread
    • Savory dishes
    • Sweet dishes
    • Pastries
    • Cookies
  • Retail outlets
  • Shop
  • Directives
  • News
  • Contract cultivation
     
    • Cultivation recommendations
  • Directives

IG Dinkel, 3552 Bärau