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urdinkel.ch

The most precious grain.

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PureSpelt semolina mousse with berries

to serve 4-6 people, glasses with a content of approx. 2.5 dl

5 dl of milk
100 g PureSpelt semolina
100 g of sugar
1 lemon, grated peel
1 egg yolk
1 egg white with a pinch of salt, beaten until stiff
2 dl of cream, beaten stiff

Approx. 200 g of fresh berries
4-6 tablespoons of blackcurrant syrup (cassis)

1

Bring the milk to the boil and while stirring constantly slowly add the semolina. Cook slowly on a low heat for 5-8 minutes to form a porridge. Mix in the sugar and the lemon peel. Stand in a cool place until the mixture solidifies slightly.

2

Stir the egg yolk into the semolina porridge. Carefully fold in the beaten egg white and cream and then distribute equally in the glasses. Cover the glasses with film and place in the refrigerator for 3-4 hours or overnight.

3

Immediately before serving, distribute the berries equally in the glasses and dribble with blackcurrant syrup.

Suggestions

Depending on the season, serve with other types of fruit or a fruit compote. Gourmets also enjoy the mousse with a chocolate or caramel sauce.

UrDinkel-Griess ist im Online-Shop erhältlich.

Source:

IG Dinkel, Judith Gmür-Stalder

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IG Dinkel, 3552 Bärau


Die UrDinkel-Spaghetti finden Sie dort, wo die Marke UrDinkel vorgestellt wird.
Vous trouvez les spaghetti PurEpeautre là où la marque PurEpeautre est présentée.
Die UrDinkel-Spaghetti finden Sie dort, wo die Marke UrDinkel vorgestellt wird.
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Die UrDinkel-Älpler Magronen finden Sie bei den Rezepten für pikante UrDinkel-Gerichte.
Vous trouvez les macaroni PurEpeautre sous les recettes des mets épicés.
Die UrDinkel-Älpler Magronen finden Sie bei den Rezepten für pikante UrDinkel-Gerichte.
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Die UrDinkel-Hörnli finden Sie dort, wo Sie UrDinkel-Teigwaren online bestellen können.
Vous trouver les cornettes PurEpeautre à l'endroit pour commander les pâtes PurEpeautre en ligne.
Die UrDinkel-Hörnli finden Sie dort, wo Sie UrDinkel-Teigwaren online bestellen können.
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